Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Vraag je gratis ticket aan

Wereldprimeur van ION INDUSTRIES: de LED Matter Dimmer

Hoe willen jullie je profileren?
Commercieel directeur Erik Geytenbeek: “ION INDUSTRIES profileert zich graag als dé specialist op het gebied van schakelmateriaal. Als fabrikant, ontwikkelaar en distributeur voorziet ION INDUSTRIES de zakelijke markt in Europa van slimme, innovatieve en kwalitatieve led-dimmers, schakelaars, afdekmaterialen en noodverlichting.

Wat zijn jullie nieuwste innovaties? 
“Wij lanceren op dit moment verschillende led-dimmers die toepasbaar zijn met Zigbee. Tevens beschikken wij sinds begin dit jaar ook over ‘s werelds eerste en inmiddels al vrij populaire LED Matter (drukdraai) Dimmer. Ook hebben we niet lang geleden drie complete series schakelmaterialen op de markt gebracht, waaronder afdekramen, centraalplaten, WCD's en meer!”

Waarom nemen jullie deel aan Elektro & Klimaat? 
“Om onze nieuwe (en natuurlijk al bestaande) producten te presenteren aan installateurs, groothandels en de rest van de zakelijke markt. Bij ION INDUSTRIES vinden we het altijd leuk om het gesprek aan de gaan met onze (potentiële) klanten. We kunnen de installateur op de beurs ook nog beter laten zien wat we te bieden hebben en anderzijds horen wij graag van hen waar eventueel nog behoeftes liggen.”

Verheugen jullie je ook zo op Ballen Harry?
“Bij ION INDUSTRIES hebben we altijd de ballen om er een feestje van te maken! Daarom kunnen we niet wachten op een heerlijk broodje bal van Harry. Wie kan daar nou nee tegen zeggen? En als je na die bal nog trek hebt, wij delen ook ijsjes uit. Al moeten we eerlijk zijn... zelfs die ijsjes kunnen niet tippen aan de beroemde ballen van Harry.”