Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Vraag je gratis ticket aan

Eplucon verenigt installatie en elektro

Hoe willen jullie je profileren?
Directeur Joost Folmer: “Wij positioneren ons als een innovatieve aanbieder van totaaloplossingen, waaronder warmtepompen, leidingsystemen, accu’s, WTW-units en naregelingen. Tijdens de beurs richten we ons, samen met onze partner Salo, op de presentatie van onze innovatieve leidingsystemen en naregelingen in het Klimaatpaviljoen.”

Wat zijn jullie nieuwste innovaties?
“We introduceren een nieuwe naregeling die modulair is voor zowel verwarming als koeling. Deze innovatieve regelaar is toepasbaar met draadloze thermostaten en/of bedrade thermostaten, waardoor installatiegemak en gebruiksvriendelijkheid worden gemaximaliseerd.”

Waarom nemen jullie deel aan Elektro & Klimaat?
“Onze deelname aan Elektro & Klimaat is gericht op het vergroten van de naamsbekendheid van onze naregelingen en leidingsystemen. Daarnaast zien we deze beurs als een uitstekende gelegenheid om onze samenwerking met Salo verder te versterken en ons gezamenlijke aanbod te presenteren.”

Cor en Vic zijn de gezichten van ons nieuwe magazine, gericht op de W-installatie. Jouw advies aan Cor en Vic?
“Praat met Henk en Fred; de tijd waarin je installatie- en elektrotechniek als gescheiden vakgebieden kan zien, is voorbij. Samenwerken en integreren is de toekomst en daar hebben wij alle oplossingen voor!”