Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Vraag je gratis ticket aan

Zes finalisten Vakjuryprijs bekend

De afgelopen weken is er flink gestemd voor de Publieksprijs van de Henk & Fred ‘Installatiebedrijf van het Jaar’ 2024. Naast de Publieksprijs is er dit jaar ook weer een Vakjuryprijs. In beide categorieën zijn drie bedrijven uit de shortlist geselecteerd die door de jury worden beoordeeld. In de categorie bedrijven tot 25 medewerkers gaat de jury langs bij Instalado (Rotterdam), Michorius (Haaksbergen) en W Techniek Brabant (Eindhoven). De drie genomineerden bij de bedrijven van 25 medewerkers en meer zijn Van Delft Groep (Nieuwkuijk), Schouten Techniek (Zwaag) en Van der Sluis (Genemuiden).

Stemmen en motivatie

Juryvoorzitter Peter Besselink vertelt dat er bij de selectie van de zes bedrijven uit beide shortslists is gekeken naar een paar dingen. “In de eerste plaats het aantal stemmen dat de bedrijven hebben gehaald in de eerste stemronde. Maar we hebben ook goed gekeken naar de motivatie waarom de bedrijven zijn opgegeven en we hebben als jury wat vooronderzoek gedaan. Unaniem kwamen we tot het oordeel dat deze zes bedrijven een voorbeeld voor de markt zijn en goede kandidaten voor de Vakjuryprijs.”

Bezoek door de vakjury

De zes bedrijven worden na de (bouwvak)vakantie bezocht en beoordeeld door de vakjury. De bekendmaking van de twee winnaars volgt op woensdagvond 18 september tijdens onze beurs Elektro & Klimaat in Expo Houten. De genoemde bedrijven maken daarnaast ook kans om de Publieksprijs te winnen (meeste stemmen in de tweede stemronde). Ook de twee Publieksprijzen worden op deze avond uitgereikt.