Skip to main content

Nieuws

Nieuws

Nieuws

Vraag je gratis ticket aan

Chint Electrics laat producten samenwerken

Hoe willen jullie je profileren?
Salesmanager Daniel van Diggele: “Als een leidende leverancier van begrijpelijke energieoplossingen in Nederland. We willen erkend worden voor onze vakinhoudelijke expertise, van onze low voltage- en T&D-producten tot onze duurzame energieoplossingen. Waarbij T&D staat voor transmissie en distributie. Door onze integrale benadering te laten zien, demonstreren we hoe ons gevarieerde productaanbod harmonieus kan samenwerken. Op die manier creëren we efficiënte, duurzame energiesystemen voor Nederlandse huizen, bedrijven en industrieën.”

Waar leggen jullie daarbij de nadruk op?
“Op onze kennis van de unieke uitdagingen en kansen op de Nederlandse markt. Of het nu ruimtebesparende zonnewarmtesystemen en de infrastructuur voor elektrische laadpalen zijn die de Nederlandse doelen voor e-mobility ondersteunen, of onze Battery Energy Storage Systems (BESS), waarmee we de netwerkstabiliteit vergroten, we tonen hoe onze innovaties specifiek zijn toegesneden op de Nederlandse energievraag.”

Wat zijn jullie nieuwste innovaties?
“Bij Chint innoveren we continu om in te spelen op de veranderende behoeften van de Nederlandse markt. Onze laatste productontwikkelingen lopen uiteen op het gebied van low voltage, T&D en duurzame energie. We hebben duidelijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van onze ‘power distributiesystemen’. Daardoor vergroten we de efficiëntie en de betrouwbaarheid van onze producten, voor zowel commerciële als industriële applicaties. Onze industriële besturingsoplossingen beschikken nu over ongeëvenaarde automatisering en slimme monitoringscapaciteiten, zoals onze NB2TT MCB’s serie.”

En verder?
“Kijkend naar de duurzame energiesector zijn we trots op onze nieuwe oplossingen voor zonne-energie in carports. Met onze producten spelen we optimaal in op de vraag naar ruimtebesparing, een cruciale factor in Nederland. We hebben ook onze technologie voor elektrische laadpalen naar een hoger plan getild. Dat heeft ruimte geschapen voor de ontwikkeling van onze individuele laders, complete elektrische laadstations en een alles-in-een-oplossing voor carports. Zo kunnen we de groeiende elektrische voertuigmarkt in Nederland voeden. Verder zijn onze BESS-oplossingen geoptimaliseerd voor verschillende scenario’s, variërend van huiselijke tot grootschalige commerciële applicaties. We richten ons zo op de unieke vraag naar energieopslag van de Nederlandse markt.”

Waarom nemen jullie deel aan Elektro & Klimaat?
“Deelname aan Elektro & Klimaat biedt ons een waardevolle mogelijkheid om onze betrokkenheid bij de Nederlandse markt te laten zien. Het is een platform waarop we kunnen demonstreren hoe onze low voltage, T&D en duurzame energieoplossingen kunnen bijdragen aan de Nederlandse energietransitie. We kijken uit naar de interactie met Nederlandse klanten, installateurs en professionals uit de industrie. Die ontmoetingen helpen ons inzichten te krijgen die ons zullen helpen bij de verdere verfijning van ons assortiment voor deze markt.”